Πειραιάς: Χριστουγεννιάτικο παζάρι Μονάδας Ημερίσιας Περίθαλψης

Χειροποίητα κοσμήματα και έργα ζωγραφικής, που έχουν φτιάξει τα ίδια τα μέλι της Μονάδας Ημερήσιας Περίθαλψης-Υπηρεσία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης (ΜΗΠ-ΥΕΕΑ) Πειραιά, διατίθενται στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα, στα γραφεία της Β’ Δημοτικής Κοινότητας, στον πεζόδρομο Δραγάτση 1Α.

Χειροποίητα κοσμήματα και έργα ζωγραφικής, που έχουν φτιάξει τα ίδια τα μέλι της Μονάδας Ημερήσιας Περίθαλψης-Υπηρεσία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης (ΜΗΠ-ΥΕΕΑ) Πειραιά, διατίθενται στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα, στα γραφεία της Β’ Δημοτικής Κοινότητας, στον πεζόδρομο Δραγάτση 1Α . Η Χριστουγεννιάτικη εορταστική αγορά πραγματοποιείται από τα μέλη και το προσωπικό της ΜΗΠ-ΥΕΕΑ του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ).
Το παζάρι θα λειτουργεί το διήμερα, Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, 09.30-19.00.
Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών είναι κοινωφελής οργανισμός ιδιωτικού δικαίου, ο οποίος επιχορηγείται και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας. Αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα παροχής εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το Παράρτημα Πειραιά διαθέτει τέσσερις υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των αναγκών παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, ηλικιωμένων και ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας: Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία, Υπηρεσία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Ενηλίκων, Μονάδα Ημερήσιας Περίθαλψης – Υπηρεσία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης και Ιατρείο Μνήμης και Άνοιας. Στη Μονάδα Ημερήσιας Περίθαλψης παρέχονται διαγνωστικές, θεραπευτικές και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας ηλικίας 18-55 ετών.
Στόχοι της υπηρεσίας είναι η ψυχοκοινωνική επανένταξη, ο έλεγχος υποτροπών της ψυχικής νόσου, η αντιμετώπιση της λειτουργικής έκπτωσης που συνοδεύει τη νόσο, η προώθηση της αυτονόμησης, η προεπαγγελματική κατάρτιση, η ενημέρωση και στήριξη των οικογενειών των θεραπευομένων και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας επί θεμάτων ψυχική νόσου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk