Μαρούσι: Χριστουγεννιάτικη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

Η τελευταία δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων για το 2015, στο Μαρούσι, θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στον καθιερωμένο πια χώρο, στο πάρκινγκ επί της οδού Αμαρισίας Αρτέμιδος, πίσω από το ΟΑΚΑ.

Η τελευταία δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων για το 2015, στο Μαρούσι, θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στον καθιερωμένο πια χώρο, στο πάρκινγκ επί της οδού Αμαρισίας Αρτέμιδος, πίσω από το ΟΑΚΑ. Στην 18η Χριστουγεννιάτικη Δράση, περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί θα διαθέσουν πάνω από 140 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του δήμου Αμαρουσίου, η οποία ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, με σκοπό να στηρίξει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία επί τόπου να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να ενημερωθούν απευθείας από τους παραγωγούς για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν. Ανάμεσά τους ελαιόλαδο, ελιές, αλεύρι, πατάτες, όσπρια, τυροκομικά, μέλι, κρασί, τσίπουρο, καθώς και γλυκά των ημερών, όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής. Θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Επίσης, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι της απολύτου αρεσκείας των καταναλωτών, έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν όσο διαρκεί η δράση. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων στο http://www.maroussi.gr/inst/marousi/gallery/2015/12/201215_agrotika.pdf.
Ο Δήμος Αμαρουσίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έλεγχο των προϊόντων αλλά και κατά την επιλογή των παραγωγών με σκοπό την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και της χαμηλής τιμής των προσφερόμενων προς πώληση αγαθών. Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλέφωνα 213 2038349, -336, -080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλέφωνα 213 2038000, -001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr προκειμένου να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις μέσα στο 2016 έχουν προγραμματιστεί για τις εξής Κυριακές, 7 Φεβρουαρίου, 6 Μαρτίου, 24 Απριλίου και 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk