«Να στηριχθεί η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου»

Την απόλυτη στήριξή του στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου εκφράζει ο δήμος Κορινθίων. Ο δήμαρχος Αλ.Πνευματικός τονίζει ότι θέλει να δηλώσει «σε όλους την αμέριστη στήριξη του δήμου στην προσπάθεια που καταβάλλει η τράπεζα για ενίσχυση των κεφαλαίων της. Είμαι πεπεισμένος πως ανάλογη στάση θα τηρήσουν και οι υπόλοιποι δημόσιοι φορείς της Πελοποννήσου […] για να θωρακίσουμε την τράπεζα του τόπου μας».

Την απόλυτη στήριξή του στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Κορινθίων, σημειώνοντας ότι δήμος και τράπεζα, «είναι δυο φορείς με αγαστή συνεργασία».

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει πως, η διοίκηση της Συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου έχει λάβει ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της, με στόχο την ανάπτυξή της και την ισχυροποίηση στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται.

Μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος Αλ.Πνευματικός τονίζει ότι θέλει να δηλώσει «σε όλους την αμέριστη στήριξη του δήμου μας στην προσπάθεια που καταβάλλει η τράπεζα για ενίσχυση των κεφαλαίων της. Είμαι πεπεισμένος πως ανάλογη στάση θα τηρήσουν και οι υπόλοιποι δημόσιοι φορείς της Πελοποννήσου και όλοι μαζί, μέλη, συνεταιριστές, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, θα πετύχουμε τους στόχους της διοίκησης, για να θωρακίσουμε την τράπεζα του τόπου μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk