Μαζί με 100 παραγωγούς στη Γαστούνη Ηλείας το Ρummaro ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια την αειφόρα και συμβολαιακή καλλιέργεια ντομάτας, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο την ισορροπία του οικοσυστήματος και τους υδάτινους πόρους της περιοχής. Το αποτέλεσμα; Ενα προϊόν με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς οι ντομάτες ωριμάζουν και νοστιμίζουν κάτω από τον ήλιο, έχοντας πλούσια και σφικτή υφή.

Την ίδια στιγμή μέσα από τη συμβολαιακή γεωργία το Pummaro δίνει στους καλλιεργητές της Γαστούνης σιγουριά για το εισόδημά τους, απορροφώντας κάθε χρόνο το 100% της σοδειάς τους.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η Ηρώ Αθανασίου, πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas σε ομιλία της στο Διεθνές Συνέδριο του European Network of Women in Leadership: «Το πρόγραμμα της Γαστούνης αποδεικνύει ότι εφαρμόζοντας μια αειφόρο μέθοδο επιχειρηματικότητας δεν απαιτούνται συμβιβασμοί ούτε στην ανάπτυξη, ούτε στην ανταγωνιστικότητα, ούτε στην κερδοφορία. Αντίθετα, ανταποδίδοντας στην κοινωνία, ενδυναμώνεται η εταιρεία με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο για το μέλλον».