Αγώνας δρόμου και αλληλεγγύης στη Ρεματιά

Ένας αγώνας δρόμου και «προσφοράς» για μικρούς και μεγάλους δίνει για ακόμα μια χρονιά ραντεβού με τους κατοίκους του Χαλανδρίου, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Ένας αγώνας δρόμου και «προσφοράς» για μικρούς και μεγάλους δίνει για ακόμα μια χρονιά ραντεβού με τους κατοίκους του Χαλανδρίου, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Ο δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί κατοίκους κι επισκέπτες στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, σε μια αθλητική συνάντηση που προωθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που έχουν εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης με την προσφορά τροφίμων για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία. «Υποδεχόμαστε τον 4ο Αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, τη μεγαλύτερη και τη μαζικότερη αθλητική γιορτή της πόλη μας. Εφέτος, ο αγώνας αποκτά και χαρακτήρα ανάδειξης της αλληλεγγύης» ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος.
«Ένας αγώνας που φέρνει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τη Ρεματιά, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της. Μια αθλητική συνάντηση που προωθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που έχουν πλέον εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους» συμπλήρωσε.
Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε δυο διαδρομές, των 10 χλμ. και των 4 χλμ., οι οποίες θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (στον Άγιο Νικόλαο) και θα κάνουν συνεχίσουν περιμετρικά της Ρεματιάς. Η πρώτη διαδρομή θα ξεκινήσει στις 09.00 και η δεύτερη στις 10.30, ενώ στις 11.20 θα δοθεί η εκκίνηση για τον Γύρο της Πλατείας στον οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής δρομέων γίνονται με δύο εναλλακτικούς τρόπους, είτε στην σελίδα www.runningreece.com/el/halandri-2015, με τη συμπλήρωση της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, είτε από κοντά στο Δημαρχείο Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 30 & Αριστείδου, 09:00 – 15:00, 2ος όροφος. Για τους αγώνες 10 χλµ. και 4 χλµ., οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:00. Για τον παιδικό αγώνα η προθεσμία λήγει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 16:00. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί εκπρόθεσμα δεν θα θεωρείται έγκυρη, ενώ δεν θα γίνονται δεκτές την ημέρα του αγώνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους στο agonasrematiashalandriou@halandri.gr ή στο τηλέφωνο 213 2023874. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2023874 (ώρες 09.00 – 14:00), 213 2023921 (ώρες 09.00 – 14.00)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk