Τόσκας: Δεν μπορεί να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Εβρο

«Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμα του φράχτη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM

«Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμα του φράχτη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον φράχτη καθώς ούτε εμποδίζει και στέλνει ο φράχτης τους πρόσφυγες στα νησιά. «Είναι μια θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική».

Ο Νίκος Τόσκας πρόσθεσε ότι «Μιλάμε για ένα – – για όσους δεν έχουν εικόνα της περιοχής – 12 χιλιομέτρων, που φράζει τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, στην περιοχή του Εβρου. Εκεί δεν είναι ποτάμι».

Δήλωσε ακόμη ότι δεν μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη. Γιατί αυτή η εξίσωση είναι και άδικη, όπως έχω δηλώσει, και εκ του πονηρού».

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk