Νέο στέκι για τη «Σπιτική Κουζίνα» στο Μαρούσι

Η δεύτερη «Σπιτική Κουζίνα» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17.30, στα όρια των περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού.

Νέο, δεύτερο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «Σπιτική Κουζίνα» μετά την επιτυχημένη λειτουργία της τα δύο τελευταία χρόνια στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών. Η δεύτερη «Σπιτική Κουζίνα» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17.30, στα όρια των περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μεσογειακές και παραδοσιακές γεύσεις που διαθέτει.

Στο πλαίσιο των πρότυπων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου, η «Σπιτική Κουζίνα» από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Μαρούσι έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους και στηρίζει σταθερά τις οικογένειες και τα νοικοκυριά της πόλης. Με την υψηλή ποιότητα πιστοποιημένου σπιτικού φαγητού που προσφέρει σε όλους στο συμβολικό αντίτιμο των 2,70 ευρώ ανά μερίδα και τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων ευρύτερα στην πόλη, προχωρά στη λειτουργία ενός ακόμη σημείου εξυπηρέτησης του κοινού που επιλέγει την «Σπιτική Κουζίνα», στον οδό Μεσογείων 82, όρια περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk