Φλαμπουράρης: Δεν συνεργαζόμαστε με Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξουν

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Βήμα fm

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο Αλέκος Φλαμπουράρης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για το debate, τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες{{{ audio1 }}}

Για το debate

«Εγώ νομίζω ότι ξεκίνησε με την πρώτη ερώτηση (ο Αλέξης Τσίπρας), που ήταν λίγο μαγκωμένος, αλλά, κατά τη γνώμη μου, στην πορεία πήρε φόρα. Ιδιαίτερα μετά την 4η , 5η ερώτηση, κυριαρχούσε. Για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έξι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες. Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό.»

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες

«Την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό που μετά τις εκλογές θα διαμορφωθεί.

Πάνω από 4 μονάδες (νίκη του ΣΥΡΙΖΑ) είναι η εκτίμησή μου εμένα. Θα υπάρχει και η στήριξη, άμα δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε πρώτο κόμμα.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk