Οκτώ τόνοι τροφίμων για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Οκτώ τόνοι τροφίμων, μεταξύ των οποίων έξι τόνοι τροφίμων μακράς διάρκειας, περίπου 430 κιλά λάδι και 1,6 τόνοι γάλα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της δράσης «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για τη στήριξη του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Οκτώ τόνοι τροφίμων, μεταξύ των οποίων έξι τόνοι τροφίμων μακράς διάρκειας, περίπου 430 κιλά λάδι και 1,6 τόνοι γάλα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της δράσης «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για τη στήριξη του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος, χάρη στις προσφορές απλών πολιτών και εταιρειών, βρίσκονται ήδη στους αποθηκευτικούς χώρους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας, στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.
«Είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται το «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι». Ως δήμαρχος των Αθηναίων αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση που έδειξαν καθώς και το MEGA για τη συμβολή του που το καθιστά έναν από τους κύριους υποστηρικτές του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, ο οποίος υποστηρίζει 6.150 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.
«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων δέχεται καθημερινά, ώρες 09.00-17.00, προσφορές, καθώς και ανάγκες πολιτών, στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15422» σημείωσε η κυρία Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), που εποπτεύει τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.
Πολύτιμη αποδείχθηκε, για την επιτυχία της πρωτοβουλίας, η συνδρομή της εταιρίας «Μαρινόπουλος ΑΕ», που στηρίζοντας σταθερά τις κοινωνικές δράσεις του δήμου Αθηναίων, διέθεσε δυο φορτηγά αυτοκίνητα για τη μεταφορά των αγαθών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk