Σαχινίδης: Υπέρ της πρότασης Παπανδρέου για συνέδριο στο ΠαΣοΚ

Υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου τάσσεται ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Φίλιππος Σαχινίδης, δηλώνοντας ότι πρέπει να υπάρξει ένα ανοικτό συνέδριο όπου θα επανεξεταστεί συνολικά η πορεία του κόμματος.

Υπερ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου τάσσεται ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Φίλιππος Σαχινίδης, δηλώνοντας ότι πρέπει να υπάρξει ένα ανοικτό συνέδριο όπου θα επανεξεταστεί συνολικά η πορεία του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

«Το ΠαΣοΚ εξέφρασε για δεκαετίες το μεγαλύτερο μέρος των προοδευτικών δυνάμεων και πολιτών της χώρας.

Το 2010 προέταξε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, αναλαμβάνοντας μόνο του ευθύνες που δεν του αναλογούσαν.

Όπως έχω, κατ’ επανάληψη, τονίσει τα τελευταία δύο χρόνια, τα διδάγματα της κρίσης επιβάλλουν τον επαναπροσδιορισμό της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας μέσα από ένα ανοικτό συνέδριο, όπου θα επανεξεταστούν θέσεις, προγράμματα και πρόσωπα.

Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ξανά φωνή οι πολίτες, που μας έχουν στηρίξει και εμπιστευτεί αλλά τώρα έχουν αποστασιοποιηθεί από το ΠαΣοΚ και τις τρέχουσες διεργασίες.

Δίνει προοπτική για την επόμενη μέρα των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, σέβεται τις προτεραιότητες της χώρας και ανταποκρίνεται στην ανάγκη χάραξης ενός οδικού χάρτη για την περίοδο μετά την κρίση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk