• Αναζήτηση
 • Υποχρεωτική ανάκληση δήλωσης και πρόστιμο στον Αλαφούζο

  Με πρόστιμο 4.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης εντός 20 ημερών των δυσμενών σχολίων στα οποία προέβη μέσω social media, τιμωρήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Η ποινή αφορά σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter, για τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, και προήλθε μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με πρόστιμο 4.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης εντός 20 ημερών των δυσμενών σχολίων στα οποία προέβη μέσω social media, τιμωρήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

  Η ποινή αφορά σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο twitter, για τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, και προήλθε μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

  Η «πράσινη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε ως συνυπεύθυνη με πρόστιμο 2.000 ευρώ. Αντιθέτως, η πειθαρχική επιτροπή απάλλαξε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, στον οποίο είχε επίσης ασκηθεί δίωξη για δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

  Η επιτροπή επέβαλε επίσης πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Δημήτρη Κοτταρά και την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης (αφορά τον αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα), 400 ευρώ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς κυπέλλου με την Ξάνθη και 800 ευρώ στο Φωστήρα για το παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk