Πίτσα Greca

YΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)

βασική ζύμη για πίτσα

6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

50 γρ. φέτα

1 πιπεριά Φλωρίνης, ψητή, σε λωρίδες

2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες

3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους

EKTEΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε
τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk