Σε αλλαγές στις ώρες άφιξης και αναχώρησης των πλοίων που εκτελούν τα δρομολόγια στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο προχωρά η Minoan Lines κατά το διάστημα από 20 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου 2014.
Ειδικότερα καθημερινά η ώρα αναχώρησης από Πειραιά θα είναι στις 14.00, η άφιξη στο Ηράκλειο στις 21.00, η αναχώρηση από Ηράκλειο στις 23.00 και η άφιξη στον Πειραιά στις 06.30 της επόμενης ημέρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι αλλαγές γίνονται λόγω της προγραμματισμένης ετήσιας συντήρησης / δεξαμενισμού των πλοίων «Knossos Palace» και «Festos Palace».
Επίσης, η Minoan Lines γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι για τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, κατά το συγκεκριμένο διάστημα, θα ισχύει η εκπτωτική πολιτική των ημερήσιων δρομολογίων, δηλαδή: παροχή έκπτωσης 10% στα VIP καθίσματα και παροχή έκπτωσης 30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών, οχημάτων και δίκυκλων
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα κεντρικά γραφεία της Minoan Lines, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 80111 75000 (από σταθερό τηλέφωνο) και 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) ή στα κατά τόπους λιμενικά γραφεία της εταιρείας.