Το Ιδρυμα Νιάρχου καρέ- καρέ

Φωτογραφικά καρέ μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που βιώνουν κομμάτι της καθημερινότητας τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αποκαλύπτει στιγμές από την πορεία των εργασιών προς την ολοκλήρωση αυτού του ιδιαίτερου project.

Πίσω από τις κάμερες οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι μέσα από τις συνολικά 48 φωτογραφίες τους αφηγούνται τις δημιουργικές στιγμές του αεικίνητου αυτού εργοταξίου επιτρέποντας μας να κρυφοκοιτάξουμε στα… κατασκευαστικά παρασκήνια.

Οι 1.200 εργαζόμενοι, αφού παρακολούθησαν ένα σεμινάριο φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη – ο οποίος και επιμελείται την έκθεση – φωτογράφισαν με φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα το εργοτάξιο, τα κτίσματα του έργου αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, αποτυπώνοντας στιγμές από τη ζωή τους στο εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής», και θα διαρκέσει έως και τις 20 Νοεμβρίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες www.snfcc.org

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk