Επιμένει στο μείγμα προγράμματος, ενισχύει τη μυθοπλασία σημαντικά, ανανεώνει τις ψυχαγωγικές εκπομπές, φρεσκάρει διακριτικά την ενημέρωση και ελπίζει και πάλι στην πρώτη θέση. Ο λόγος για τον Ant1, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα σε μια εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-15 με κυρίαρχο σύνθημα της εφετινής καμπάνιας του το «Ολοι εδώ».
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Θοδωρής Κυριακού αναλύοντας τη στρατηγική του Ant1 σημείωσε μεταξύ άλλων: «Για τον όμιλό μας, η ανοδική πορεία συνεχίζεται σταθερά σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας στρατηγικής που σχεδιάσαμε με προσοχή και εφαρμόσαμε με αυστηρή πειθαρχία. Οι κύριοι άξονές της είναι: Να προσφέρουμε τα καλύτερα ψυχαγωγικά προγράμματα και την εγκυρότερη, αξιόπιστη ενημέρωση στους τηλεθεατές μας. Να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα ψηφιακά μέσα. Να προσαρμόζουμε άμεσα τις δαπάνες μας στα νέα δεδομένα των αγορών. Να συνεχίσουμε τη γεωγραφική μας επέκταση σε νέες χώρες, επενδύοντας στους κλάδους της τηλεόρασης, της παραγωγής περιεχομένου, των ραδιοφώνων και των ψηφιακών μέσων».
Τι θα δούμε


Η ενημέρωση παραμένει σταθερή με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη, ενώ ήδη καλημερίζει τους τηλεθεατές ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Πρωινό ΑΝΤ1». Το κανάλι επιμένει και στη μετάδοση αθλητικών αναμετρήσεων και εξασφάλισε τα δικαιώματα του Europa League αλλά και του Eurobasket.
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στον Αnt1 η Μαρί Κυριακού με την εκπομπή «Με αγάπη», ενώ στο πρόγραμμα επιστρέφουν και οι «Ηρωες ανάμεσά μας» με τον Σάκη Ρουβά.
Ο τομέας που εμφανίζεται ενισχυμένος είναι αυτός της μυθοπλασίας, όπου το κανάλι έχει προγραμματίσει την προβολή έξι συνολικά ελληνικών σειρών. Πρόκειται για τα καθημερινά «Μπρούσκο», «Ρουά ματ» και «Συμμαθητές» και για τα εβδομαδιαία «Τρίχες», «Ταμάμ» και «Εκδρομή». Στην ψυχαγωγία δεν αναμένονται εκπλήξεις και αλλαγές, καθώς το πράσινο φως έχει δοθεί σε προγράμματα που είχαν πολύ καλές επιδόσεις στον πίνακα τηλεθέασης τις προηγούμενες σεζόν. «Το Πρωινό» με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά έχει ήδη αρχίσει τη διαδρομή του, ενώ αναμένονται άμεσα οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Ολα μπιπ». Επιστρέφουν αλλά «ζωντανά» τα «Καρντάσιανς» που παρουσιάζουν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας. Νέα εκπομπή είναι αυτή που θα παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης με τίτλο «Ζόρικα επαγγέλματα». Τα σόου για εφέτος θα είναι το «Dancing with the stars 5», το «Voice 2», το «Your face sounds familiar 3».