Τράπεζα Πειραιώς: Workshop για την ανάπτυξη επιχειρήσεων e-Commerce

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υλοποιούν στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2014 το ιδιαίτερα επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Jump Start your idea in e-Commerce στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υλοποιούν στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2014 το ιδιαίτερα επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Jump Start your idea in e-Commerce στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου.
Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο διήμερο workshop, το οποίο εστιάζει στα θέματα στρατηγικής και σχεδιασμού για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης και βιώσιμης επιχείρησης. Απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή επιθυμούν να αναπτύξουν την υπάρχουσα. Το πρόγραμμα έχει διεξαχθεί επανειλημμένα στην Αθήνα έχοντας λάβει άριστες αξιολογήσεις από τους συμμετέχοντες.
Έμπειροι εισηγητές αναλύουν μέσα από μία ειδική μεθοδολογία τα κυριότερα σημεία ενός επιχειρηματικού σχεδίου και όρους όπως «στόχοι», «στρατηγική», «ανταγωνισμός», «διαφοροποίηση», ενώ αποσαφηνίζουν τα βήματα για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης, από την ημέρα της ιδέας.
Επιπλέον, με πρακτικά παραδείγματα αναδεικνύουν πώς μία εταιρεία e-Commerce θα επιλέξει την καταλληλότερη στρατηγική digital marketing και θα την υλοποιήσει αποτελεσματικά.
Εισηγητές είναι ο Δρ. Ντίνος Κυρίτσης, Entrepreneur, Ιδρυτής της StudySmart και εξειδικευμένο στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO Convert Group και σύμβουλος ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας.
Το ηλεκτρονικό επιχειρείν και η Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας, που έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις συνέργειες του Ομίλου Πειραιώς καθώς και συνεργασίες με αναγνωρισμένους φορείς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία