• Αναζήτηση
 • FBI: Ανακάλυψε ποιος είναι ο δήμιος του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ

  Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ποιος είναι ο τζιχαντιστής που εκτέλεσε τον αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ, δήλωσε ο διευθυντής του FBI, χωρίς πάντως να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ποιος είναι ο τζιχαντιστής που εμφανίζεται στο βίντεο της εκτέλεσης του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, δήλωσε ο διευθυντής του FBI, χωρίς πάντως να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

  Πριν από δύο εβδομάδες και οι βρετανοί είχαν δηλώσει ότι είναι «κοντά» στην ταυτοποίηση του εκτελεστή, την ώρα που βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν έναν ράπερ ως τον δήμιο του αμερικανού δημοσιογράφου.

  Πρόσφατα, η μητέρα του Τζέιμς Φόλεϊ δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι η περίπτωση του γιου της ήταν μια «ενόχληση» για την αμερικανική κυβέρνηση.

  Σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το CNN, η Νταϊάν Φόλεϊ εξήγησε ότι η οικογένειά της είχε απειληθεί με ποινικές διώξεις, αν προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για τα λύτρα που ζητούσαν οι απαγωγείς του γιου της, γιατί αυτό ήταν παράνομο.

  Η οικογένεια είχε επίσης ενημερωθεί ότι κανένας κρατούμενος δεν θα ανταλλασσόταν προκειμένου να απελευθερωθεί ο Φόλεϊ και ότι η κυβέρνηση δεν θα πραγματοποιούσε στρατιωτική επιχείρηση.

  Η οικογένεια είχε δεχθεί προειδοποιήσεις να μην «πάει να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης» και «έλαβε διαβεβαιώσεις» ότι υπήρχε μέριμνα για την υπόθεση του δημοσιογράφου.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk