Το αήττητο σε πέντε αγώνες και η πρωτιά στον 2o όμιλο χρίζουν φαβορί την Eθνική Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Εν όψει της νοκ άουτ «μάχης» Ελλάδας – Σερβίας την Κυριακή (07/09, 19:00), ο Τζόρτζεβιτς εξήγησε πως για τη δική του ομάδα είναι θετικό που η Ελλάδα προέρχεται από αήττητο ρεκόρ στη διοργάνωση.

«Έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ελλάδα κι αυτό είναι καλό. Βέβαια, το ίδιο πλεονέκτημα έχει και ο αντίπαλος, οπότε είμαστε στην ίδια κατάσταση. Για εμάς είναι καλό που οι Έλληνες έρχονται με ρεκόρ 5-0 γιατί έτσι είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ πάθος και διάθεση για να πάρουμε τη νίκη,» τόνισε αρχικά, ενώ σχολίασε για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της Σερβίας στον Α΄ όμιλο: «Κάθε ομάδα θέλει να παίζει καλύτερα όσο περνούν τα παιχνίδι.

Εμείς κλείσαμε έναν κύκλο και ψάχνουμε ακόμη να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, ίσως και να βγήκαμε εκτός ρυθμού στη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά πιστεύω πως έχουμε προσαρμοστεί σε κάποια αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε».