Άμεσα καλύφθηκε η θέση του υφυπουργού Παιδείας, μετά την παραίτηση του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Κώστα Κουκοδήμου. Με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, νέος υφυπουργός Παιδείας, ανέλαβε ο βουλευτής Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος.
Ο κ. Στύλιος είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, έχει εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και την Τεχνολογία Εξόρυξης Δεδομένων, είναι διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜSc, Master, City University, London με ειδίκευση «Information Systems and Technology».
Ο νέος υφυπουργός Παιδείας είναι βουλευτής από το 2012 και όπως φαίνεται θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του προκατόχου του, δηλαδή την εποπτεία και τον συντονισμό του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και γενικώς τα θέματα Νεότητας και Εξωσχολικών Οργανώσεων.