Η Αντριάνα και ο Λεονάρντο, ένα παντρεμένο ζευγάρι από τη Βραζιλία, προσφάτως ανακάλυψαν ότι συνδέονταν με δεσμούς αίματος.
Εδώ και αρκετά χρόνια και οι δύο είχαν ξεκινήσει εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την βιολογική τους μητέρα, η οποία τους είχε εγκατέλειψε όταν ήταν παιδιά.
Οι σύζυγοι, οι οποίοι για ευνόητους λόγους δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν τα επίθετά τους, γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια εξάχρονη κόρη. Το όνομα της βιολογικής τους μητέρας ήταν το μοναδικό στοιχείο που διέθεταν στην κατοχή τους και ήταν εκείνο που τους παρακίνησε να διεξάγουν αυτή τη μακροχρόνια έρευνα.
Οι βιολογικές μητέρες του ζευγαριού μπορεί να διέθεταν το ίδιο όνομα, Μαρία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν τους προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση και ανησυχία, καθώς το εξέλαβαν ως σύμπτωση, δεδομένου ότι το όνομα αυτό θεωρείται ιδιαιτέρως συνηθισμένο στη Βραζιλία.
Η Αντριάνα, θέλοντας να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, ενέτεινε τις προσπάθειές της και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Time is Now», η οποία επικεντρώνεται στην αναζήτηση χαμένων συγγενών.
Η 39χρονη ήρθε τελικώς σε τηλεφωνική επαφή με τη μητέρα της, η οποία της αποκάλυψε ότι είχε και ένα γιο που έφερε το όνομα Λεονάρντο, με αποτέλεσμα η Αντριάνα να υποστεί σοκ.
Το παραπάνω φαινόμενο, σύμφωνα με ιατρικούς όρους, ονομάζεται Σεξουαλική Γενετική Έλξη και τείνει να εμφανίζεται μεταξύ δύο ενηλίκων οι οποίοι, ενώ έχουν χωριστεί κατά τη διάρκεια των κρίσιμων χρόνων της ανάπτυξης, ξανασμίγουν αργότερα ως ενήλικες.
Το ζευγάρι, παρά την εκτενή δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεσή του και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τον οικογενειακό του κύκλο, αποφάσισε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να παραμείνει ενωμένο, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις.