• Αναζήτηση
 • Ανοδικά για τέταρτο συνεχή μήνα οι καταθέσεις στην Ελλάδα

  Αύξηση της τάξης του 1 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες τον Ιούνιο. Πρόκειται για τον τέταρτο συνεχή μήνα που η αντλούμενη από το αποταμιευτικό ρευστότητα για τις τράπεζες καταγράφει άνοδο.

  Αύξηση της τάξης του 1 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες τον Ιούνιο.
  Πρόκειται για τον τέταρτο συνεχή μήνα που η αντλούμενη από το αποταμιευτικό ρευστότητα για τις τράπεζες καταγράφει άνοδο.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος οι καταθέσεις διαμορφώθηκαν στα τέλη Ιουνίου σε 163,2 δισ. ευρώ έναντι 162,1 δισ. ευρώ στο τέλος Μαίου.
  Σε σχέση με τα τέλη του 2013, τα υπόλοιπα των καταθέσεων παρουσιάζουν οριακή πτώση της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, καθώς η τετράμηνη άνοδό τους αντιστάθμισε τις απώλειες του α΄ διμήνου της φετινής χρονιάς.
  Ωστόσο, σε σχέση με τα τέλη του 2009, όταν είχε καταγραφεί ιστορικό υψηλό για τις καταθέσεις στην Ελλάδα, η μείωση διαμορφώνεται σε 75 δισ. ευρώ περίπου.
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk