Πεινασμένοι από την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού στις όμορφες παραλίες της Λευκάδας, το μεσημεράκι καταλήξαμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, στο εστιατόριο Basilico. Πίνοντας την μπίρα μας και αγναντεύοντας τα σκάφη στο λιμάνι, η πράσινη σαλάτα με κρουτόν, σταφίδες, κουκουνάρι, παρμεζάνα, μπέικον και σος μουστάρδας-μελιού εξαφανίστηκε εντός ολίγων λεπτών. Αργότερα αφίχθη και ο νοστιμότατος μουσακάς, πλούσιος σε γεύση και υφή, μαγειρεμένος σε ατομικό πήλινο σκεύος. {{{ moto }}}
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.