Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, Καρδιά αγκινάρα οι αρχηγοί της ΝΔ! Τι να σας πρωτοθυμίσω; Πόσοι φύγανε και πόσοι επέστρεψαν, πόσοι πήραν διαζύγιο και λίγο μετά έσπευσαν να το ακυρώσουν, πόσοι μίλησαν με αυστηρά λόγια για τους πρώην συναγωνιστές τους για να πέσουν ακολούθως στην αγκαλιά τους… Από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως την Ντόρα Μπακογιάννη (στο σκίτσο). Σε κανένα άλλο κόμμα δεν έχει βρει τόσες εφαρμογές η παραβολή του ασώτου. Μένει να δούμε αν τώρα η επιστροφή της ασώτου (έστω με… επιφυλάξεις, όπως η ίδια τη θέλει) θα φέρει πίσω στο μαντρί και τους αποσκιρτήσαντες ψηφοφόρους

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Καρδιά αγκινάρα οι αρχηγοί της ΝΔ! Τι να σας πρωτοθυμίσω; Πόσοι φύγανε και πόσοι επέστρεψαν, πόσοι πήραν διαζύγιο και λίγο μετά έσπευσαν να το ακυρώσουν, πόσοι μίλησαν με αυστηρά λόγια για τους πρώην συναγωνιστές τους για να πέσουν ακολούθως στην αγκαλιά τους… Από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως την Ντόρα Μπακογιάννη (στο σκίτσο). Σε κανένα άλλο κόμμα δεν έχει βρει τόσες εφαρμογές η παραβολή του ασώτου. Μένει να δούμε αν τώρα η επιστροφή της ασώτου (έστω με… επιφυλάξεις, όπως η ίδια τη θέλει) θα φέρει πίσω στο μαντρί και τους αποσκιρτήσαντες ψηφοφόρους. Εκείνους που την είχαν ακολουθήσει στην αποτυχημένη προσπάθειά της να κάνει σόλο καριέρα. Αλλωστε για την ψήφο τους γίνονται όλα.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, ωραία τα είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

* «Θλίβομαι που γίνεται πάρα πολύς λόγος για την Ελλάδα, αλλά ποτέ με τους Ελληνες» δήλωσε ο κ. Σουλτς και συνέχισε: «Ξέρετε πολύ καλά, κύριε Πρόεδρε, ότι κατά τη δική μου άποψη η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι μια ανώνυμη δύναμη. Γίνεται λόγος για την τρόικα. Σ’ εμένα όμως δεν αρέσει αυτό. Μόνον έτσι, με διάλογο, θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε να υποδουλώσουμε την Ελλάδα, αλλά ακριβώς να τη βοηθήσουμε».
* Είναι καλό πότε-πότε να θυμίζει κάποιος ότι η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και ότι έχουν και αυτοί δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους για τις πολιτικές που θα κρίνουν το παρόν και το μέλλον τους… Γιατί οι περισσότεροι ευρωπαίοι «φίλοι» μας το ξεχνάνε.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk