Η εποχή των αλλαγών

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Ηλιου – Πλούτωνα, μια ιδιαίτερα δυνατή όψη που ενισχύει τη θέληση για αλλαγές και μεταμορφώσεις. Ο Μάιος φέρνει μια δυνατή Πανσέληνο στον Σκορπιό ανήμερα των εκλογών, εκλείψεις λίγο αργότερα και ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που επηρεάζει σχέσεις και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το θέμα που σας καίει είναι το δίπτυχο δουλειά – οικονομικά, διότι εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις. Τελευταία έχετε υιοθετήσει ένα πιο ποιοτικό λάιφσταϊλ, που χρειάζεται όμως και να το τροφοδοτείτε. Επειδή θα ήταν στενόμυαλο να σας συμβουλεύσω να το αλλάξετε και να γυρίσετε πίσω σε έναν πιο συγκρατημένο τρόπο ζωής, προτείνω να προσπαθήσετε να βρείτε νέους πόρους είτε από καινούργιες συνεργασίες είτε από παράλληλες δραστηριότητες. Ερωτικά κάτι κινείται.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αποφάσεις στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα φώτα έχουν πέσει επάνω σας, ομοίως οι ευθύνες και οι πιέσεις. Είστε, θέλετε δεν θέλετε, οι πρωταγωνιστές του μήνα, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν ένα ή περισσότερα πράγματα στη ζωή σας (δουλειά, σχέσεις, γάμος, οικονομικά) που είχαν περιπέσει σε μαρασμό, τώρα όλα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο απαιτώντας λύσεις και εκκαθαρίσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Αρης στην Παρθένο είναι ενδείξεις ότι πρέπει να δραστηριοποιηθείτε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κινητοποίηση τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διοχετεύετε την ενέργειά σας στα επαγγελματικά, όπου γίνονται άλλωστε διάφορες ζυμώσεις, ενώ παίζεται και ένα παρασκήνιο που πιθανώς ακόμη δεν σας είναι γνωστό. Μπορεί και εσείς από την πλευρά σας να συζητάτε, να συμφωνείτε και γενικώς να σχεδιάζετε πράγματα που αφορούν τη δουλειά με διακριτικότητα. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετές και οι οικονομικές πιέσεις είναι τέτοιες που σας ωθούν σε αλλαγές. Προσοχή στην υγεία που επηρεάζεται από τις πλανητικές κόντρες. Να ξεκουράζεστε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία και λιγότερη γκρίνια αρχίζετε να αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα στη ζωή σας τον Μάιο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε καθημερινό επίπεδο, σίγουρα θα βρείτε τρόπο να τις παρακάμψετε και να μην αφήσετε να σας χαλάσουν τα σχέδια. Αν θέλετε να εγκαινιάσετε συνεργασίες ή να θέσετε βάσεις για κάτι νέο, εκμεταλλευτείτε τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Γίνετε πιο αποφασιστικοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιέσεις, ανακατατάξεις, άγχος για το εργασιακό μέλλον, κάποια απρόβλεπτα και κάπως δυσάρεστα ή ενοχλητικά γεγονότα και μια αίσθηση ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί συνοψίζουν την εβδομάδα και ίσως ολόκληρο τον μήνα. Είστε σε μεταβατικό σημείο, που σηματοδοτείται από τη θέση του Αρη στο ζώδιό σας, και αυτό από μόνο του δεν είναι ό,τι πιο εύκολο μπορεί να σας τύχει. Ευτυχώς το καλοκαίρι θα σας δώσει απλόχερα ό,τι σας στερεί αυτό το διάστημα. Μείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ζυγίστε μια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάιος δεν σας αγχώνει όσο άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, εκτός και αν έχετε μεταβλητό ωροσκόπο (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύς). Οι γνήσιοι Ζυγοί ατενίζετε με αισιοδοξία τα τεκταινόμενα στη ζωή σας σε όλους τους τομείς. Ο μόνος τομέας που ακόμη παρουσιάζει προβλήματα και απαιτεί την προσοχή σας είναι ο οικονομικός. Φαίνεται ότι κάποιο ρήγμα που δημιουργήθηκε κάποια στιγμή στην τσέπη σας αργεί ακόμη να κλείσει εξαιτίας (και) της ανοργανωσιάς από μέρους σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Δουλέψτε την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα δεν υπόσχεται κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό μην έχετε υψηλές απαιτήσεις. Αφήστε αυτό το δύσκολο, ταραγμένο και επεισοδιακό διάστημα να περάσει και συγκεντρωθείτε σε μακροπρόθεσμους στόχους. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά. Περιφρουρήστε τα όσο το δυνατόν περισσότερο, μην ξανοίγεστε σε ρίσκα και φανείτε διαλλακτικοί με ανθρώπους που σας περιβάλλουν και κυρίως με τον σύντροφό σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προβάλλετε τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη μετά τις 15/5 θα σας μπερδέψει αρκετά σχετικά με τις προθέσεις των άλλων, θα φέρει καθυστερήσεις ή και διαψεύσεις και γενικώς δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με τόση ευελιξία όσο τώρα. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή χρέη (και δεν εννοώ μόνο οικονομικά), για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο στις σχέσεις ή στη δουλειά, διότι το αγαπημένο παιχνίδι του μήνα είναι οι εκπλήξεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάιος σας καλεί να μη δυσανασχετείτε με τις ευθύνες και να μη βαρυγκωμάτε όταν πρέπει να κάνετε υπερωρίες ή τη δουλειά άλλων προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Η δουλειά αποτελεί σίγουρα προτεραιότητα, αφού οι πλανητικές συγκυρίες δείχνουν ότι είτε προσπαθείτε να εγκλιματιστείτε σε νέο χώρο ή πόστο είτε αναθεωρείτε τα της εργασίας και ψάχνετε για καινούργιες συνεργασίες.
Μην παραμελείτε τον οργανισμό σας.
ευκαιρία της εβδομάδας:

Αυξήστε τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος φέρνει την ελπίδα και ως τις 15 σάς εξασφαλίζει μερίδιο επιτυχίας ανεξάρτητα από τις κινήσεις και τη δραστηριοποίησή σας. Βλέπετε, ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς για όλους, έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας και να αντλήσετε χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι από αυτούς τους τομείς αφορούν τον έρωτα, τις σχέσεις, τα παιδιά, τις επιχειρήσεις, όπου πρέπει να έχετε και τα ουσιαστικότερα αποτελέσματα. Συμμαχίες, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια ευνοούνται!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλάξτε διάθεση!

ΙΧΘΥΕΣ

Ερχονται αλλαγές προτεραιοτήτων σε σπίτι, οικογένεια, δουλειά. Η ψυχική κούραση αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο σε σχέσεις και δουλειά. Προστατεύστε από αδιάκριτα βλέμματα την προσωπική σας ζωή ή ό,τι άλλο πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μαθευτεί και μην επιχειρήσετε να κοντραριστείτε με άτομα που έχουν εξουσία, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιλύστε διαφορές.

ΚΡΙΟΣ

Οι εντάσεις στη δουλειά, στις σχέσεις, στις δραστηριότητες και στην επικοινωνία σας θα είναι ιδιαίτερα έντονες τον Μάιο. Ενώ εκλείπουν τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας, κάτι φαίνεται να σας αγχώνει συνέχεια. Βρίσκεστε μονίμως σε υπερένταση και αυτό μπλοκάρει την ενέργειά σας. Αν αναζητάτε απτά αποτελέσματα των πράξεών σας, μάλλον θα απογοητευτείτε, αν όμως αυτό που ζητάτε είναι να δημιουργήσετε προοπτικές και προϋποθέσεις για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας, είστε σε σωστό δρόμο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μιλήστε με τον σύντροφό σας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk