Κεντρική ομιλία στο Ηράκλειο

Αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ «χάρη στη βοήθεια Καραμανλή» προέβλεψε ο Γ.Καρατζαφέρης

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε ο Γ.Καρατζαφέρης, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ο Γ.Παπανδρέου θα κερδίσει την αυτοδυναμία «χάρη στη βοήθεια του Κ.Καραμανλή».

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τόσο στην ομιλία του όσο και λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι εδώ και πολλά χρόνια δύο οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα και απλά μεταβιβάζουν την εξουσία.

Είμαστε ρυθμιστές, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και χαρακτήρισε μετά την επίθεσή του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ως «σιαμαίους» τον Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου. Ο ένας, είπε, ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον κι έκανε λόγο για κοκορομαχίες.

Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και για την οικονομία τόνισε ότι οδηγούμαστε σε οικονομική αφυδάτωση.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΛΑΟΣ θα έχει υψηλά ποσοστά την Κυριακή και είπε ότι «ο κ. Παπανδρέου θα κερδίσει την αυτοδυναμία, χάρη στη βοήθεια του Κ. Καραμανλή».

Αναφερόμενος στις υποθέσεις των σκανδάλων, επέκρινε τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στο όλο θέμα.

Για το θέμα της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μας ο κ. Καρατζαφέρης επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα, τονίζοντας ότι φταίνε για το πρόβλημα που υπάρχει, ενώ οι δύο αρχηγοί μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, όμως ο λαός είναι εκείνος που σηκώνει τα βάρη.

Τα «δίδυμα» της πολιτικής ζωής, είπε, έκαναν μια προεκλογική εκστρατεία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

Φτάσαμε, ανέφερε, στο τέλος της προεκλογικής περιόδου με αοριστολογίες περί των οικονομικών, αφήνοντας έξω τα εθνικά θέματα. Ο κόσμος έρχεται πολλές φορές και με βρίσκει και μου διηγείται τις προσωπικές του ιστορίες για τα δεινά που τραβάει από την εγκληματικότητα, εγχώρια ή εισαγόμενη. Τι φταίμε εμείς γι΄ αυτό που συμβαίνει; Γιατί να υποφέρει ο κόσμος;

Ποιος μίλησε πραγματικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο για το πώς φτάσαμε εδώ οικονομικά και τι θα κάνουμε για να βγούμε από την κρίση; Ο Καραμανλής με την αύξηση των φόρων που προτείνει, θα στεγνώσει την αγορά, ενώ τα οικονομικά σχέδια Παπανδρέου, θα μας επιβαρύνουν με τουλάχιστον 10 δισ ευρώ, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αφού ανέπτυξε αναλυτικά τις θέσεις του ΛΑΟΣ μίλησε για το ΠΑΣΟΚ που φοβάται τον ΛΑΟΣ, γιατί δυνατός ΛΑΟΣ σημαίνει αδύναμο ΠΑΣΟΚ.

Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk