• Αναζήτηση
 • Κορυφαία διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

  Ισχυρό «παρών» για τρίτη χρονιά ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στη χώρα μας έδωσε η Mercedes-Benz Ελλάς, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση της λίστας εταιρικής φήμης στην έρευνα του περιοδικού «Fortune», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.
  Περισσότερα από 1.700 στελέχη 315 επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με κύκλο εργασιών υψηλότερο των 50 εκατομμυρίων ευρώ, από όλους τους κλάδους της οικονομίας αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες οι οποίες κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2018 ανάμεσα στις 64 επιχειρήσεις που πέρασαν στη δεύτερη και τελευταία φάση της έρευνας. Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώθηκε με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια τα οποία έχει καθιερώσει η αμερικανική έκδοση του «Fortune» και αφορούν τον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιρειών.
  Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας και την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών. Στην εφετινή κατάταξη η Mercedes-Benz Ελλάς είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου στο Top 20, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο «Εμπόριο», αποσπώντας την πρώτη θέση σε αυτόν, επίδοση που την καθιστά ένα από τα «αστέρια της λίστας». Το σχετικό βραβείο παρέλαβε από την κυρία Αναστασία Παρετζόγλου, Fortune Brand Manager, o κ. Ιωάννης Καλλίγερος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.
  Autohub
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk