Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού. Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Το Πάσχα πλησιάζει και οι ταινίες στις αίθουσες δεν λένε να μειωθούν. Δύο φαίνεται να ξεχωρίζουν από την Πέμπτη 25 Απριλίου, τουλάχιστον στις Α προβολής. Στην τελευταία ταινία του «Αντίπαλοι», ο Ιταλός Λούκα Γκουαντανίνο, γνωστός κυρίως από την δημοφιλέστατη ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά μου», σκηνοθετεί την Ζεντάγια και τους Μάικ Φάιστ, Τζος Ο’ Κόνελ σε μια ιδιαίτερη ερωτική ιστορία πλαισιωμένη σε αθλητικό φόντο: το τένις. Μαζί της κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες το ελληνικό θρίλερ των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά «Μην ανοίγεις την πόρτα», επίσης ταινία με ενδιαφέροντα στοιχεία, πόσο μάλλον για ντεμπούτο στην μεγάλου μήκους με μια  ταινία «είδους» (η ταινία τρόμου είναι ένα είδος που το ελληνικό σινεμά δεν μας έχει συνηθίσει). Γι’ αυτές και για τις υπόλοιπες νέες ταινίες καθώς και για την επανέκδοση του «Ο μύλος και ο σταυρός» που μας μεταφέρει στην εποχή της δημιουργίας του αριστουργηματικού έργου «Ο Χριστός φέρων τον σταυρό» του Φλαμανδού Πέτερ Μπρίγκελ, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιάννης Ζουμπουλάκης λογομαχούν (ή συμφωνούν) σε ένα ακόμα διασκεδαστικό podcastΣινεμά στη Σέντρα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!