Το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά και στη Ρόδο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Θεολόγος.
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 11ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και 3 αεροπλάνα που εδρεύουν στο νησί. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Θεολόγος Ρόδου. Κινητοποιήθηκαν 33 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 11ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και 3 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 22, 2025
Όπως αναφέρει η «Ροδιακή» η φωτιά ξεκίνησε από χαράδρα σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημείο μάλιστα που είχε σταματήσει την προηγούμενη φορά, κοντά σε χοιροτροφική μονάδα που υπάρχει στην περιοχή.



