Αίτημα προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών με σκοπό να ερευνηθούν ξανά τα αίτια του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, έστειλε ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχάλης.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται η διαδικασία λήψεων καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια τραυματισμού που οδήγησαν στον θάνατο την ηθοποιό. Ως πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών και σήμερα αναμένεται η κατάθεση του Νίκου Σταγόπουλου, ηθοποιού και πρώην συντρόφου της εκλιπούσης.

Ο κ. Χατζημιχάλης εξήγησε τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει να πιστεύει ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και πέφτει φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα».

«Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έσπασε το κεφάλι της»

Και πρόσθεσε: «Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα ακίνητα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια».

Όσον αφορά τα περιστατικά του θανάσιμου τραυματισμού της ηθοποιού ο δικηγόρος ανέφερε: «Δεν βρέθηκε το αιματοβαμμένο νυχτικό της, ούτε καν το νοσοκομειακό που τη μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε. Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» ότι εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας που προσκόμισε νέα στοιχεία στην εν λόγω υπόθεση.