Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε έντονο τόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά στον Παύλο Πολάκη με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τον «θλιβερό», ενώ υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται είναι ψευδή.

Η ανάρτηση Χατζηνικολάου

Η απάντηση Πολάκη

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος ανέφερε ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί της Τετάρτης, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ» γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

«Νίκο Χατζηνικολάου: Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου (φωτό 1). Ανυπομονώ! Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ; (φωτό 2) Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το «μυστικό της επιτυχίας» σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο… Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;

2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;

3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;

4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)

5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί «κούρεμα»; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό; Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο! Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί… Το be continued!»