Συνέχεια στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου δόθηκε σήμερα στο twitter.

Ο δημοσιοργάφος κ. Νίκος Χατζηνικολάου στην τελευταία ανάρτησή του προς τον Π. Πολάκη του ζητά να σταματήσει «τη λάσπη».

Το νέο σήριαλ της κόντρας μεταξύ δημοσιογράφου και βουλευτή του ΣΥΙΖΑ ξεκίνησε σήμερα το πρωί όταν ο Π. Πολάκης απηύθυνε  προς τον Ν. Χατζηνικολάου ερώτηση αναφορικά με το αν  «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο αργότερα απάντησε λέγοντας πως πρόκειται για ρυθμισμένα χρέη και  κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  να «ενημερωθεί»  και να σταματήσει «τη λάσπη».

Νωρίτερα, το πρωί, ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε με tweet του στον κ. Ν. Χατζηνικολάου λέγοντας: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»

Λίγο αργότερα ο Ν.Χατζηνικολάου απάντησε στην πρόκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναρτώντας κα αυτός στο twitter το εξής: Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προ δεκαημέρου επεισόδιο της κόντρας μεταξύ των δύο ανδρών, λίγες ώρες μετά την επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σε ανάρτησή του έλεγε: «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη…. για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Ο κ. Πολάκης μετά από αυτό πήρε την σκυτάλη των αναρτήσεων και ζήτησε από τον Ν. Χατζηνικολάου να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό.

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

Ο δημοσιογράφος επανήλθε λέγοντας πως το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.