Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανιών συγκρούστηκε διαδικτυακά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας στις αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter για τη «συγγνώμη» που ζήτησε την Παρασκευή μέσα από επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε στο Twitter o Νίκος Χατζηνικολάου, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά: «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…». Ο δημοσιογράφος επανήλθε και του απάντησε: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!»

Ο κ. Πολάκης απάντησε και σε ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη. «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο», είχε γράψει στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με νέο tweet. «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…. τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…»