Συνελλήφθη ο βετεράνος σταρ του NBA, 53 χρονών σήμερα, Σον Κεμπ καθώς ενεπλάκη σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών έξω από εμπορικό κέντρο στην πόλη Ταχόμα της πολιτείας Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Τακόμα, δύο άτομα (ο ένας εκ των δύο ήταν ο Κεμπ), ενώ βρίσκονταν στα οχήματά τους, σε ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής, αντάλλαξαν πυροβολισμούς στη διάρκεια καβγά, το απόγευμα της Τετάρτης (8/3).

Σύμφωνα με την ενημέρωση δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ το ένα από τα δύο οχήματα έχει διαφύγει. Στον χώρο βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ με η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Κεμπ έχει υπάρξει 6 φορές All Star στην καριέρα του, ενώ θεωρείται μία από τις θρυλικές μορφές του NBA τη δεκαετία του ’90 και φυσικά της ομάδας των Σιάτλ Σούπερ Σόνικς, προγόνου των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Όσον αφορά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο πυροβολισμός από το αυτοκίνητο αναφέρεται ως κακούργημα κατηγορίας Β στη νομοθεσία της Ουάσιγκτον. Ο Κεμπ δηλαδή μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και 10 ετών, με πρόστιμο έως και 20.000 $.