Η διάσημη ηθοποιός Eva Longoria , η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας σε Μεξικανο-Αμερικανική οικογένεια, εξερευνά την κληρονομιά της μέσα από το φαγητό. Η Longoria ταξιδεύει στο Μεξικό σε μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή γαστρονομίας για το CNN, «Searching for Mexico». Η σειρά ντοκιμαντέρ είναι συνέχεια της εκπομπής με τον Stanley Tucci «Searching for Italy».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που οι θεατές παρακολουθούν από πρώτο χέρι αυτά που αγαπώ τόσο πολύ στο Μεξικό – το φαγητό, τους ανθρώπους, τις κουλτούρες» ανέφερε η ηθοποιός και παραγωγός, Eva Longoria σε δήλωσή της. «Αυτό το ταξίδι μου επέτρεψε να εκτιμήσω και να ερωτευτώ ακόμη περισσότερο τις ρίζες μου και αισθάνομαι τιμή που το CNN μου εμπιστεύτηκε αυτήν την αξέχαστη, μοναδική εμπειρία» πρόσθεσε.

«Εξερευνώ το Μεξικό για να δω πώς οι άνθρωποι, τα εδάφη τους και το παρελθόν τους έχουν διαμορφώσει τις γαστρονομικές παραδόσεις τους τόσο διαφορετικές όσο και οι 32 πολιτείες του» εξηγεί η ηθοποιός στο τρέιλερ της σειράς.

Η Eva Longoria θα επισκεφθεί την Πόλη του Μεξικού, το Γιουκατάν, την Οαχάκα, το Νουέβο Λεόν, το Χαλίσκο και τη Βερακρούζ για να εξερευνήσει τη γαστρονομική τους ιστορία.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου είναι η Eva Longoriaκαι ο Stanley Tucci.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ