Με ένα ολοκαίνουριο teaser για τη νέα live-action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», αναζοπύρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων η Disney χθες το βράδυ. Με διάρκεια μόλις 30 δευτερολέπτων, το νέο teaser σπαρταράει από ζωντάνια και μας θυμίζει τη μεγάλη μέρα κυκλοφορίας της νέας ταινίας.

Το επερχόμενο μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Rob Marshall, επαναπροσδιορίζει πολλά στοιχεία της πρωτότυπης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1989. Με ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών στους βασικούς ρόλους, η νέα εκδοχή της Disney δεν θα αποκλίνει από την ιστορία της νεαρής Άριελ που ερωτεύεται έναν άνθρωπο και συνάπτει μια όχι και τόσο αγνή συμφωνία με την μάγισσα της θάλασσας, Ursula.

Η Halle Bailey πρωταγωνιστεί ως Ariel, μαζί με τον Jonah Hauer-King ως πρίγκιπα Eric, τη Melissa McCarthy ως Ursula, τον Javier Bardem ως βασιλιά Triton, τον Jacob Tremblay ως τη φωνή του Flounder και τον Daveed Diggs ως τη φωνή του Sebastian. Το τρέιλερ μας αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη, τόση δα ματιά στην Ούρσουλα και τον πρίγκιπα Έρικ.

Η Disney ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι η Μπέιλι θα αναλάβει το ρόλο της Άριελ τον Ιούλιο του 2019. Ένα πρώτο teaser για τη νέα ταινία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022, με το τραγούδι της Bailey – ακόμα κι αν ακούστηκε μόνο για 15 δευτερόλεπτα – να προκαλεί φρενίτιδα.

Το soundtrack είναι μια συλλογική προσπάθεια του σύγχρονου θρύλου του Broadway Lin-Manuel Miranda και του αγαπημένου Alan Menken, ο οποίος έγραψε την πρωτότυπη μουσική για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Μικρή Γοργόνα». Ο Miranda συνεργάστηκε με τον Menken για τέσσερα νέα τραγούδια, τα οποία ανυπομονούμε να ακούσουμε μαζί με τις νέες εκτελέσεις των αγαπημένων κλασικών τραγουδιών της ταινίας κινουμένων σχεδίων όπως το «Poor Unfortunate Souls» και το «Under the Sea».