Στην Κουμουνδούρου, τον αποκαλούν «σκηνοθέτη του Προέδρου», ίσως επειδή ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κωνσταντάτος (των «Άγριων Μελισσών»), είναι ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες όταν σκηνοθετεί τον Αλέξη Τσίπρα στις δηλώσεις του, όπως σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το πλάνο κάθε φορά φαντάζει το ίδιο. Φροντίζει συγκεκριμένα να τοποθετεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την ελαιογραφία με τους δύο κόκκινους ταύρους, έργο του ζωγράφου Κωστή Γεωργίου, ώστε βλέποντας αυτό το φόντο να αναγνωρίζει ο τηλεθεατής ότι η δήλωση προέρχεται απευθείας από το γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο κ. Κωνσταντάτος ήταν σκηνοθέτης που μετέδωσε το Συνέδριο του κόμματος τον περασμένο Μάιο. Τη δική του δουλειά ακολούθησε και μια ομάδα νεαρών μέλη της Νεολαίας που έχουν εγκατασταθεί στον 2ο και 3ο όροφο της Κουμουνδούρου για την παραγωγή του «Χάου Του», των εφετινών προεκλογικών σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεσήκωσαν θύελλά διαμαρτυριών και από κυβέρνηση και από ΠαΣοΚ.

Χρησιμοποιούν στα σποτ αυτά επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι επιλέγονται μετά από ακρόαση. Όπως γίνεται δηλαδή και στα τηλεοπτικά σίριαλ. Ο πιτσιρικάς για παράδειγμα με την φουντωτή περούκα που εμφανίζεται στα σποτ της νεολαίας, είναι ηθοποιός.. Στον κ. Τσίπρα φαίνεται ότι άρεσε αυτός ο νεαρός ηθοποιός, τόσο που σε ένα άλλο σποτ ζήτησε να πρωταγωνιστήσει και ο ίδιος μαζί του..