Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται απόψε ο Ραμόν Ράμος Λίμα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα και στις 21:55 αναμένεται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Λατινοαμερικάνος ακραίος αμυντικός, ο οποίος θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τον Ροντινέι, το Σάββατο (21/1) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στους Ερυθρόλευκους.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, ο Ραμόν Ράμος Λίμα θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του μια επιπλέον και συνάμα σημαντική λύση για την αριστερή πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2017, με τους Ερυθρόλευκους να πληρώνουν 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό,  ο οποίος μετά τον Ροντινέι αποκτά έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την εν ενεργεία κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο. Ενας παίκτης, που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Μίτσελ, με τους Πειραιώτες να βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό ακραίο αμυντικό.