Εκτάκτως το Σάββατο με Το Βήμα

Eξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί το μεγάλο, συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου για το 2023 με την υπογραφή του θρυλικού κομίστα.

Μια αστεία αφήγηση σε 12 ημερολογιακά επεισόδια.

Ο απίθανος Θανασάκης και η «Θίθυ» μας μεταφέρουν με χιούμορ στην αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Ο Αρκάς σας εύχεται

Ευτυχιθμένο το 2023!

Eνα μεγάλο, συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου με τις περιπέτειες του απολαυστικού Θανασάκη!

Οι σπαρταριστοί διάλογοι με τη μαμά του και τους φίλους του, αλλά και ο μεγάλος του έρωτας για τη Σίσσυ!

Αυθεντικό χιούμορ και απολαυστικές ατάκες από τον φοβερό πιτσιρικά με τη θεληματική φράντζα.

Αφεθείτε στην παιδική αθωότητα, που τόσο έχουμε ανάγκη!

Είναι ο πονοκέφαλος της μαμάς του, ο τρόμος του περιπτερά της γειτονιάς και η αδυναμία της γιαγιάς του και των ελλήνων αναγνωστών.

Τι κι αν ο Θανασάκης δεν μπορεί να πει το σίγμα, είναι ακαταμάχητος. Οι δικές του αδυναμίες είναι η σήμα κατατεθέν φράντζα του που τη φροντίζει με επιμέλεια κάθε πρωί, οι τηγανητές πατάτες, μα πάνω απ’ όλα η αινιγματική «Θίθυ». Θα παραμείνει και εφέτος ανύποπτη για τον κρυφό έρωτα που βασανίζει τον μικρό συμμαθητή της;

Οι αναγνώστες θα παρακολουθήσουν, σε αυτή τη νέα προσφορά του «Βήματος», τον Θανασάκη, μήνα-μήνα, ημερολογιακά, όλο το 2023 σε απίθανα επεισόδια της καθημερινότητας καθώς μαζί με τον Χάρη και τον Σπύρο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με δασκάλους και γονείς, να αποκρυπτογραφήσουν τα κορίτσια και να μάθουν τι επιτέλους είναι το σεξ.

Συγκινητικός αλλά και μπλαζέ, ο Θανασάκης του κορυφαίου έλληνα κομίστα είναι η επιστροφή στην εποχή της χαμένης αθωότητας που όλοι λαχταρούμε, η χιουμοριστική επιστροφή σε έναν κόσμο όπου όλα είναι καινούργια, ακατανόητα, άφθαρτα και συναρπαστικά.