Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ληστής των περιπτέρων που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών και των εργαζόμενων τους. Συγκεκριμένα συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης , στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 38χρονος ημεδαπός που διέπραττε ληστείες στα Νότια προάστια της Αττικής ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης ο κατηγορούμενος διέπραξε διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του.

Μετά από αναζητήσεις ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με την προαναφερθείσα μοτοσυκλέτα στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην παθούσα υπάλληλο περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -2- περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.