Πολυαναμενόμενο, συναρπαστικό και καθηλωτικό! Το «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30, είναι η δραματική σειρά με την οποία το MEGA συνεχίζει το σερί των κορυφαίων παραγωγών μυθοπλασίας και προσθέτει άλλο ένα δυνατό χαρτί στο φετινό του πρόγραμμα.

Η ιστορία του «Μαύρου Ρόδου» περιστρέφεται γύρω από έναν έρωτα. Η 22χρονη Ελισάβετ πρόκειται να λάβει το αγγελικό σχήμα. Ένας μεγάλος σεισμός όμως καθιστά το μοναστήρι όπου ζει προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Η ιστορία όμως δεν σταματά εκεί

Συμπαρασύρει τους διαφορετικούς κόσμους των δύο νέων, δηλαδή τον κόσμο της μοναστικής ζωής και της «νύχτας», μέσα στους οποίους κινείται μία πληθώρα χαρακτήρων με βάθος. Άραγε τι θα επιλέξουν; Το «πρέπει» ή το «θέλω»; Πώς θα επηρεάσουν οι επιλογές του κάθε χαρακτήρα τον σφοδρό έρωτα των δύο νέων; Το «Μαύρο Ρόδο» υπόσχεται πλοκή με συνεχείς ανατροπές και ήρωες με έντονα συναισθήματα, διλήμματα και δοκιμασίες που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Η νέα δραματική σειρά του MEGA δημιουργήθηκε από έμπειρους ανθρώπους, που συνεργάστηκαν αρμονικά και με μεγάλο ενθουσιασμό για να ζωντανέψουν στην οθόνη το best seller της Ελένης Καπλάνη: τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στη σκηνοθεσία, τον Γιώργο Κρητικό στην επιμέλεια του σεναρίου, τον Γιώργο Θεοφάνους στη μουσική επένδυση και τη σύνθεση του τραγουδιού των τίτλων, το οποίο ερμηνεύει με τη στιβαρή λαϊκή φωνή της η Ελένη Βιτάλη, και τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά, ο οποίος σχεδίασε και κατασκεύασε με την ομάδα του ειδικά για τη σειρά ένα ολόκληρο μοναστήρι.

Το καστ είναι εξαιρετικό. Aποτελείται από ηθοποιούς που ξανασυναντιούνται μετά τις «Άγριες Μέλισσες» (Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση, Σοφία Σεϊρλή), ταλαντούχους νέους (Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Ευθαλία Παπακώστα, Νίκος Κουκάς κ.ά.) και πολλούς ακόμα αγαπημένους όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Λουκία Παπαδάκη, η Μυρτώ Αλικάκη, η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Το «Μαύρο Ρόδο» θα αρχίσει να ξετυλίγει τη συναρπαστική ιστορία του και να αποκαλύπτει τα μυστικά των ηρώων του από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA.