Η animation ταινία «Ο υπερήρωας σύζυγός μου» των Αλεξάνδρας Ταγκαλή και Μικαέλας  Δεληγιάννη βρέθηκε στο Ανεσί ,το υψηλότερο σημείο του παγκόσμιου φεστιβαλικού χάρτη ταινιών κινουμένου σχεδίου και απέσπασε το βραβείο Disney Plus της Αγοράς (MIFA), μια πρωτιά για το ελληνικό κινούμενο σχέδιο. Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου οι δύο Ελληνίδες δημιουργοί «άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις κατά την παρουσίαση του εν λόγω σχεδίου τους στους επαγγελματίες της MIFA. Η βράβευσή του με το Disney Plus τις φέρνει πολύ κοντά στο όνειρό τους να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση και να υλοποιήσουν την αρχική ιδέα τους για μια τηλεοπτική σειρά 12 επεισοδίων με ορίζοντα τη διεθνή διανομή.»

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου συγχαίρει τις δύο δημιουργούς για την επιτυχία τους, όπως και την Asifa Hellas που οργάνωσε και φέτος την ελληνική αποστολή animation στο Ανεσί. Εκφράζει επίσης την ικανοποίησή του γιατί το πρώτο βήμα των δύο Ελληνίδων δημιουργών προς το Ανεσί και τη MIFA ήταν το ομότιτλο μικρού μήκους animation που χρηματοδοτήθηκε από το ΥΠΠΟΑ, μέσω του ΕΚΚ, στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Covid -19. Μέσω αυτού του προγράμματος παρήχθησαν 25 μικρού μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Η επιτυχία του Ειδικού Προγράμματος Covid -19 ισχυροποίησε τους δεσμούς ΕΚΚ με τους Έλληνες δημιουργούς κινουμένου σχεδίου και έτσι σήμερα, ο κρατικός θεσμός ενισχύει το είδος σε όλες τις φάσεις του θέλοντας να το καταστήσει ισότιμο με τα άλλα κινηματογραφικά είδη. Μάλιστα, για πρώτη φορά το ΕΚΚ στο πλαίσιο των προωθητικών καταλόγων της Hellas Film κυκλοφόρησε ξεχωριστό κατάλογο για το animation για να συμπεριλάβει αυτές τις παραγωγές._