Blue or pink; Motor yacht ή sailing yacht; Ενας πίνακας του Anish Kapoor ή ένας κλασικός Renoir, κάτι σαν αυτόν που ο Σταύρος Νιάρχος είχε τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στο σαλόνι του περίφημου ιστιοφόρου «Κρεολή»; Τα αναπάντητα… βασανιστικά αυτά ερωτηματικά τριγύριζαν στο χρυσόξανθο κεφάλι της πτωχής Εσθήρ. Ρούφηξε μια γουλιά από το Bellini που ο μπάρμαν του yacht «Blue Lion» συνήθιζε να ετοιμάζει, πάνω στη συνταγή του συναδέλφου του από το «Harry’s Bar» στη Βενετία. Εγειρε το κεφάλι της στην πολυθρόνα, αφήνοντας τον χείμαρρο των μαλλιών της να ακουμπάει σχεδόν το χειροποίητο deck του super yacht. «Μια Ραπουνζέλ… νέας κοπής» χαχάνισε ο διεθνούς φήμης κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι. Αφησα το βλέμμα μου να ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο. Κάποιος από το πλήρωμα της θαλαμηγού συνέχιζε να φέρνει Bellini σε έναν θαυμάσιο συνδυασμό από φρέσκο πουρέ ροδάκινου και prosecco. Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος συνηθίζει να μας χαρίζει τις «ταυτότητες» όλων των πραγμάτων που έχουν γράψει ιστορία, μας εξήγησε ότι το best seller Bellini του βενετσιάνικου, φημισμένου spot σερβιρίστηκε εκεί για πρώτη φορά το 1948. Σερβίρεται παγωμένο σε συγκεκριμένα ποτήρια, ακριβώς όπως αυτά που υπάρχουν στις κρυστάλλινες βιτρίνες στο θεαματικό bar του «Blue Lion».