Ονομα εξωτικό: Μπελίζ. Μια χώρα μικρή που αν μας ρωτήσουν πιθανώς δεν γνωρίζουμε πού ακριβώς βρίσκεται. Για να καταφέρουμε λοιπόν να το τοποθετήσουμε στον χάρτη, το Μπελίζ βρίσκεται στην Κεντρική Αμερική. Συνορεύει με τη Γουατεμάλα και με το Μεξικό. Βρέχεται από την Καραϊβική. Και έχει πολλά νησιά και κοραλλιογενείς υφάλους.

Σε αυτά τα νησιά αλλά και στην ενδοχώρα του Μπελίζ μάς ταξιδεύει ο Κοσμάς Βίδος στις σελίδες του ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Για να γνωρίσουμε ιδιωτικούς παραδείσους και πεντάστερα ξενοδοχεία που ονειρεύονται πολλοί και απολαμβάνουν λίγοι. Αλλά και ζούγκλες με σπάνια ήδη ζώων και καλυμμένες από την πυκνή βλάστηση πανάρχαιες πόλεις όπου άνθισε ο πολιτισμός των Μάγια, και πολύχρωμες κωμοπόλεις και χωριά με γραφικά δρομάκια, και δεκάδες ακόμα αξιοθέατα από αυτά που έχουν αναδείξει τη χώρα σε σημαντικό τουριστικό προορισμό.

Για να βουτήξουμε ανάμεσα στα κοράλλια, να κάνουμε θαλάσσια σπορ ή να πεζοπορήσουμε σε μέρη με μοναδική, αναλλοίωτη ομορφιά. Θα είναι ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα, ένα ταξίδι ζωής!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»