Μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας μια γυναίκα που κρατάει ένα χαρτόκουτο, μπαίνει στο φαρμακείο για να αγοράσει κάποια φάρμακα. Την ώρα που την εξυπηρετούσαν ακούστηκε ένα δυνατό φτερούγισμα στο φαρμακείο και μια γυναικεία κραυγή.

Όλοι έσκυψαν και κοίταξαν ψηλά στο ταβάνι. Ήταν ένα γεράκι που πετούσε πέρα δώθε και είχε τρομοκρατήσει τους πελάτες. Όπως αναφέρει το lamianow.gr η γυναίκα που μπήκε στο φαρμακείο, είχε μέσα στο χαρτόκουτο ένα τραυματισμένο γεράκι που είχε βρει και το πήγαινε σε κέντρο περίθαλψης.

Πέταξε από την κούτα

Σταμάτησε όμως στο φαρμακείο για να αγοράσει κάτι. Το γεράκι κατά την διάρκεια της παραμονής της στο κατάστημα δυνάμωσε και επειδή το κουτί δεν είχε κλείσει καλά, φτερούγισε εντός του φαρμακείου αφήνοντας άναυδους πελάτες και εργαζομένους που παρακολουθούσαν το άγριο πτηνό να πετάει στο κατάστημα πριν κουρνιάξει σε μια γωνία.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απομακρύνει το γεράκι από το κατάστημα προκειμένου να το παραδώσει στον φιλοζωικό σωματείο.