Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών συνομήλικων του έζησε ένας 14χρονος στο κέντρο της Αθήνας.

Ο μαθητής γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε από τους ανήλικους οι οποίοι του είχαν στήσει παγίδα προκειμένου να του αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας που είχε πάνω του.

Οι στιγμές τρόμου για τον 14χρονο άρχισαν να εκτυλίσσονται το βράδυ της Κυριακής.

Το θύμα της παγίδας είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους τρεις παραπάνω ανήλικους δράστες στην πλατεία Συντάγματος. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα για τη μουσική.

Ο 14χρονος όταν έφτασε στην πλατεία Συντάγματος εκεί εκτός από τον νέο του «φίλο» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο τον περίμεναν ακόμα δύο άτομα. Άρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο.

Έτσι κι έγινε. Λίγη ώρα αργότερα τα τέσσερα αγόρια βρέθηκαν στο Ζάππειο. Εκεί όμως η τριάδα άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο. Του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. Όταν το θύμα αρνήθηκε, τότε οι δράστες ηλικίας 15, 14 και 13 ετών άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Παρότι πήραν τα αντικείμενα που ήθελαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να μεταβεί στο Ζάππειο προκειμένου να ηρεμήσει το παιδί του και να δει εάν χρήζει κάποιας ιατροφαρμακευτικής βοήθειας.