Στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ εισέρχονται ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι κάλπες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου και αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, εκτός και αν δοθεί παράταση.

Η μεγάλη «μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την οποία δίνουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου – και όχι μόνο – ειδικά μετά την προσέλευση ρεκόρ πολιτών στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Και καθώς ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δύο υποψήφιοι έχουν αναρτήσει στα social media τα προεκλογικά τους σποτ.

«Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το σύνθημα του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο πλαισιώνεται από ένα βίντεο με εικόνες υποστηρικτών του, διαφορετικών ηλικιών.

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη

Στο βίντεο του Γιώργου Παπανδρέου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.

Το βίντεο του Γιώργο Παπανδρέου