Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 στο 88’ από τον Απόλλωνα Λάρισας, στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με το 2-2 του Ολυμπιακού Β’ με τους Θεσσαλούς, για την 4η αγωνιστική της Superleague 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπαγάσα: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ με όμορφή ενέργεια του Κίτσου από αριστερά και καλό τελείωμα από τον Νίκολιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες μέσω αντεπιθέσεων για να «καθαρίσουμε» το ματς αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Ο Απόλλων έχει καλούς παίκτες, μας πρέσαρε και πέτυχε ένα τυχερό πρώτο γκολ αφού ο παίκτης πήγε για σέντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από μία στατική φάση, ένα κόρνερ, αλλά τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω, είχαν προσωπικότητα και πάθος και τελικά πήραμε δίκαια τον βαθμό.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ακόμα περισσότερο πάνω στις λεπτομέρειες γιατί από τέτοιες δεχθήκαμε και τα δύο γκολ. Σε κάθε περίπτωση πάντως ήταν καλό που ισοφαρίσαμε, τα παιδιά έδειξαν με αυτόν τον τρόπο πως έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα».