Πανεύκολο άλειμμα

Μέλι, φουντούκια, χαρουπάλευρο και φιστικοβούτυρο και σε 5 λεπτά έχετε έτοιμο ένα νοστιμότατο άλειμμα για το ψωμί σας!

Food styling Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία Αναστασία Αδαμάκη

Προετοιμασία 5΄

ΥΛΙΚΑ  (για περίπου 500 γρ.)

2 κ.σ. φιστικοβούτυρο, χωρίς κομμάτια φιστικιού

½ φλ. ταχίνι

4 κ.σ. μέλι ρευστό ή χαρουπόμελο

6 κ.σ. ζεστό νερό

4 κ.σ. χαρουπάλευρο

80 -100 γρ. φουντούκια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε πολύ καλά στο μπλέντερ όλα τα υλικά. Αν βγει το μείγμα πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Αν είναι αραιό, προσθέτουμε λίγο χαρουπάλευρο ακόμα. Διατηρείται στο ψυγείο για 10 ημέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk