Μετανιωμένη φαίνεται πως είναι η 37χρονη δράστης της επίθεσης με βιτριόλι για το γεγονός ότι δεν πήγε στο δικαστήριο κατά την πρώτη δικάσιμο της υπόθεσης.

Η κατηγορούμενη κρατείται σε κελί του Κορυδαλλού, μαζί με άλλες έξι κρατούμενες, και παρακολούθησε τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε το θύμα της επίθεσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η 37χρονη παρακολούθησε όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας, ενώ είδε τις αναλύσεις που έγιναν, σχετικά με αυτή, από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Όσοι την είδαν, μάλιστα, παρατήρησαν πως ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς περίμενε και επίσκεψη από τον αδελφό της.

Τον είδε λίγο μετά τις 15:00 και του είπε -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- πως ήταν λάθος να μην πάει στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη είχε αρκεστεί να στείλει μία γραπτή δήλωση στο δικαστήριο στην οποία ανέφερε πως θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της και θα πάει στη δίκη σε κάποιο άλλο σημείο της διαδικασίας.

«Δεν έχω πει αυτά τα οποία ακούστηκαν»

Την ίδια ώρα, ο 40χρονος άνδρας, με τον οποίο φαίνεται να είχε εμμονή η δράστρια, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μετά την τοποθέτησή του που είχε προκαλέσει την οργή του θύματος.

«Θα αποκαλυφθεί πραγματικά τι έχει συμβεί. Ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» φέρεται να είχε δηλώσει.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι προχώρησε σε αυτή την τοποθέτηση και κάνει λόγο για «συρραφή παλιών δηλώσεών» του. «Δεν έχω πει αυτά τα οποία ακούστηκαν ή διαδόθηκαν. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση προφορική ή γραπτή. Πρόκειται για μία άκομψη συρραφή παλαιών δηλώσεων, μου έβαλαν λόγια που δεν έχω πει» μετέφερε, μέσω του δικηγόρου του, στον ΑΝΤ1.

Τόνισε, ακόμη, πως δεν υπαινίχθηκε πως υπάρχει άλλο πρόσωπο ενδιαφέροντος στην υπόθεση και δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει όλα όσα γνωρίζει στο δικαστήριο.