Συλληλητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του επί χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Κρητικού, εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής.

«Η Δημοκρατική Παράταξη αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Κρητικό, τον συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού», αναφέρει για τον Παναγιώτη Κρητικό και σημειώνει ότι ήταν στην πρώτη γραμμή στους ανένδοτους του Γέρου της Δημοκρατίας, δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, παρών σε κάθε προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ όλα τα τελευταία χρόνια.

«Η αγάπη και το έργο του για την Β’ Πειραιά ήταν διαρκής, το ενδιαφέρον του για την πολιτική ασταμάτητο και η θητεία του ως αντιπροέδρου της Βουλής με σημαντικό αποτύπωμα», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει πώς θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας, με το ήθος και τη σοβαρότητά του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

«Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Παναγιώτη Κρητικό, ιστορικό στέλεχος της παράταξης, αγωνιστή της Δημοκρατίας. Ο Παναγιώτης Κρητικός κοσμούσε το ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο υπηρέτησε και από τη θέση του Αντιπροέδρου. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του» δήλωσε ο Αντρέας Λοβέρδος.